BRIDGE

BRIDGECLUB DUA

DUA staat voor Denksportclub Universiteit Antwerpen en bij DUA ben je welkom als je graag kaart. Bridge is een boeiend, verslavend en uitdagend spel. Je kan het enigszins vergelijken met wiezen maar er komt nog heel wat extra bij kijken waardoor zowel de recreatieve als competitieve spelers aan hun trekken komen.

Voel je het al kriebelen? Kom gewoon eens langs en kijk zeker eens op de website van DUA voor de volgende kennismakingsmomenten.

Studenten met een Sportsticker hebben recht op een gratis DUA-cursus en korting bij het afsluiten van een abonnement:

  • Lid worden? Eerste jaar = gratis, tweede jaar betaal je €50 (i.p.v. €70). Het is niet verplicht om meteen lid te worden!
  • Het betaalde lidgeld geldt dan voor het lopende jaar dat studenten de cursus volgen en voor het volledige bridgejaar nadien. De student is dan lid van de VBL (Vlaams Bridge Liga).
  • Leden kunnen gratis deelnemen aan alle competities

Personeel met een Sportsticker hebben recht op een korting bij het afsluiten van een abonnement:

  • Lid worden? Eerste jaar betaal je €50 (i.p.v. €70), tweede jaar betaal je de volledige prijs. Het personeelslid is dan lid van de VBL (Vlaams Bridge Liga).
  • Leden kunnen gratis deelnemen aan alle competities


Extra:

  • Neem steeds je studenten- of personeelskaart mee, alsook je smartphone om de QR-code te scannen

Elke dinsdag om 20.00 uur.

Op zoek naar een uitdagende nieuwe hobby? Of al enige ervaring met kaarten en mag het iets meer zijn? Dan is bridge zeker iets voor jou! Bridgeclub DUA organiseert doorheen het academiejaar kennismakingsmomenten. De kennismakingsmomenten zijn gratis en er wordt drank voorzien:

  • Woensdag 4 oktober 2023, 19 uur: UAntwerpen Stadcampus, lokaal S.E.201
  • Woensdag 11 oktober 2023, 19 uur: UAntwerpen Stadscampus, lokaal S.C.102

Houdt deze link in de gaten voor toekomstige kennismakingsmomenten. Heb je een vraag over de initiatielessen? Contacteer dan via e-mail Kristof De Cnodder.

Den Draak
Draakplaats 1
2018 Antwerpen